top of page
Zoeken

Nascholingen : Laatste plekken voor de zomer: Opstellingen en Beroepscode

Bijgewerkt op: 10 okt. 2023



Beste leden, De lente is begonnen! Wil je voor de zomer nog een nascholing bijwonen? Dan hebben we nog een paar plekken bij de nascholing : Beroepscode en de nascholing: Opstellingen. Schrijf je snel in! De nieuwe beroepscode Er is nog plek in Dordrecht op 13 mei en Groningen op zaterdag 3 juni! Misschien denk je niet meteen aan een de meest zinderende nascholing bij de term : beroepscode…niets is minder waar! Tijdens eerdere rondes over dit onderwerp kwamen allerlei interessante stellingen en uitdagingen mbt ons vak aan bod. Een waardevolle nascholing die op een leuke, interactieve manier wordt aangeboden. Kom samen met je collega’s discussiëren over de nieuwe beroepscode. De nieuwe Beroepscode is geschreven op basis van waarden: alles wat je doet, doe je met een reden. Waarom maak je die keuzes? Geef je op voor de nascholing ‘de nieuwe Beroepscode, deel 1: 7 waarden’ en/of ‘de nieuwe Beroepscode, deel 2: in de praktijk’. Deel 1: in de ochtend verdiepen we ons in de 7 waarden waar de beroepscode zich op baseert. (deze nascholing is bijna hetzelfde als die na de ALV, maar deze is iets langer). Deel 2: in de middag, zullen we samen meer de diepte in gaan door aan de slag te gaan met een eigen casus. De nascholingen worden gegeven door leden van de Werkgroep Beroepscode: Willemien Haverdings - Bot, Mariska Bijsterveld, Lianne Nap en Dennis Hoogeveen. Zie de agenda onderaan of ga naar info nascholingen NBTG Systemisch werk : opstellingen. Vrijdagmiddag cyclus start 28 april.

Deze nascholing wordt vanwege groot succes alweer voor de vierde keer aangeboden! Heb je blinde vlekken, zijn er valkuilen die je regelmatig tegenkomt, werk je moeiteloos of stroomt het niet, heb je moeite met het gedrag van een bepaalde klant? Opstellingen is een beproefde methode om meer inzicht te krijgen in je eigen handelen en de dynamiek in bepaalde situaties. Ook zonder uitdagingen op werkgebied is deze nascholing een echte aanrader. Kom en laat jezelf positief verrassen! Deze serie bestaat uit 3 bijeenkomsten (er zijn 4 data waar je er 3 van kiest). Als je één van de data niet beschikbaar bent kun je deze in overleg op een ander moment inhalen.

Zie de agenda onderaan dit bericht voor data, locatie en meer infomatie of ga naar info nascholingen NBTG


AGENDA Vrijdagmiddag 28 april, 26 mei of 2 juni, 23 juni 2023 Opstellingen – Systemische blik op het vak Door: Mirjam Halkes van Welopstellingen Locatie: Centrum Inanna - Amersfoort Tijd: van 13.30 tot 17.00 uur Kosten: € 350,- voor leden. € 600,- voor niet-leden. Nascholingsuren: 10,5 uur Opmerking: Bij de deze nascholing volg je 3 van de 4 bijeenkomsten. De eerste en de laatste bijeenkomst zullen met 8-10 deelnemers plaatsvinden. Bij de tweede bijeenkomst wordt de groep opgesplitst in twee groepen van 4-5 deelnemers. Je volgt dus de nascholing op 26 mei of op 2 juni. Let op! Op de website van de NBTG geef je je voor deze 3 bijeenkomsten op door je in de agenda op 26 mei of op 2 juni aan te melden.

Zaterdag 13 mei 2023

De nieuwe beroepscode deel 1: 7 waarden Door: Mariska Bijsterveld en Willemien Haverdings - Bot Locatie: Dordts Genoegen in Dordrecht Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur Kosten: € 95,- voor leden. € 150,- voor niet-leden. € 50,- voor student-leden. Als je beide nascholingen volgt zijn de kosten: € 150,- voor leden. € 225,- voor niet-leden. € 80,- voor student-leden. Nascholingsuren: 2,5 uur en 1 uur voorbereidingstijd Ook tolken die de nascholing na de ALV hebben gevolgd, kunnen deze nascholing opnieuw volgen (2,5 nascholingsuren)

De nieuwe beroepscode deel 2: in de praktijk Door: Mariska Bijsterveld en Willemien Haverdings - Bot Locatie: Dordts Genoegen in Dordrecht Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur Kosten: € 95,- voor leden. € 150,- voor niet-leden. € 50,- voor student-leden. Als je beide nascholingen volgt zijn de kosten: € 150,- voor leden. € 225,- voor niet-leden. € 80,- voor student-leden. Nascholingsuren: 3 uur

Zaterdag 3 juni 2023

De nieuwe beroepscode deel 1: 7 waarden Door: Lianne Nap en Dennis Hoogeveen Locatie: Clubhuis Groningen Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur Kosten: € 95,- voor leden. € 150,- voor niet-leden. € 50,- voor student-leden. Als je beide nascholingen volgt zijn de kosten: € 150,- voor leden. € 225,- voor niet-leden. € 80,- voor student-leden. Nascholingsuren: 2,5 uur en 1 uur voorbereidingstijd Ook tolken die de nascholing na de ALV hebben gevolgd, kunnen deze nascholing opnieuw volgen (2,5 nascholingsuren)

De nieuwe beroepscode deel 2: in de praktijk

Door: Lianne Nap en Dennis Hoogeveen

Locatie: Clubhuis Groningen

Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur

Kosten: € 95,- voor leden. € 150,- voor niet-leden. € 50,- voor student-leden.

Als je beide nascholingen volgt zijn de kosten:

€ 150,- voor leden. € 225,- voor niet-leden. € 80,- voor student-leden.

Nascholingsuren: 3 uur

Informatie en aanmelding Voor meer informatie en aanmelden: info nascholingen NBTG Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

NBTG Werkgroep Ontwikkeling & Scholing

T 0315 23 67 18


bottom of page