top of page

Disclaimer

De informatie op deze website stelt de NBTG met zorg samen. Het kan desondanks gebeuren dat informatie niet compleet of niet juist is. Zie je informatie die niet juist is of niet compleet? Dan horen wij dat graag van je.

 

De NBTG is niet aansprakelijk voor eventuele schade die jij lijdt als gevolg van informatie die op de website staat of doordat de website (tijdelijk) niet beschikbaar is.  Je kunt binnen onze website op links klikken. Sommige links sturen je door naar websites van derden. De NBTG is niet verantwoordelijk voor de informatie die op andere websites staat.

 

De informatie op deze website mag je voor persoonlijk gebruik afdrukken zonder dat je hiervoor toestemming van de NBTG moet vragen. Je mag de informatie niet zomaar vermenigvuldigen, opnieuw gebruiken, bewerken of publiceren. Hiervoor moet je wél vooraf toestemming aan ons vragen. Dit moet je schriftelijk doen.

 

De NBTG mag deze disclaimer altijd wijzigen, zonder dat wij je hiervan op de hoogte hoeven te stellen. De NBTG is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen wanneer de disclaimer wijzigt.

 

De NBTG mag mensen verbieden de website te bezoeken. De NBTG gaat altijd netjes om met de privacy van mensen die de website bezoeken. Dit staat beschreven in het privacy statement.

bottom of page