top of page
Zoeken

NIEUWS ALLERT

Bijgewerkt op: 24 apr.

Een gloednieuwe Interpres editie verschijnt vandaag, voor het eerst in de digitale vorm! Geen zorgen, het blad is nog oud en vertrouwd zoals je hem gewend bent: vol met artikelen, columns en ander nieuws uit het werkveld. Nu alleen nóg makkelijker mee te nemen!


Je kunt de Interpres lezen door naar het ledengedeelte van de NBTG website te gaan. Nadat je met je eigen wachtwoord hebt ingelogd via Inlog leden website, kun je zo bij de nieuwste editie van de Interpres. Je kunt de Interpres vinden door op ‘Interpres’ te klikken in de grijze balk bovenin de websitepagina. 


Eventueel kun je met je mailadres een nieuw wachtwoord aanvragen voor het ledengedeelte.


Je kunt makkelijk bladeren door het blad met een simpele muisklik of tik op je beeldscherm. Dus alleen nog maar even openen op je laptop, tablet of telefoon en lezen maar!


Speciaal voor onze trouwe leden hebben we de boekenplank van de Interpres uitgebreid: je krijgt niet alleen toegang tot de nieuwste editie, maar je kunt ook de afgelopen vijf jaargangen teruglezen. Daar kun je allemaal in een keer bij. Ideaal voor als je niet genoeg krijgt van de Interpres en graag de voorgaande edities nog eens erbij wil pakken.


Heb je vragen of opmerkingen, stuur ze gerust naar interpres@nbtg.nl

Heb je problemen met het inloggen bij het ledengedeelte van de website, mail dan naar info@nbtg.nl


Namens de redactie wensen we je veel leesplezier!

bottom of page