top of page
Zoeken

Leden gezocht voor werkgroep Veiligheid


Wij hebben signalen ontvangen dat sommige leden zich onveilig voelen bij de uitoefening van hun beroep.

Naar aanleiding daarvan hebben we een enquête uitgezet onder onze leden om te achterhalen welke soort onveilige gevoelens er leven onder de leden, en hoe vaak dat voorkomt.

We willen aan de hand van de resultaten van dit onderzoek een advies ontvangen van de werkgroep Veiligheid over de vraag of de NBTG actie moet ondernemen op het gebeid van veiligheid en zo ja, wat voor soort actie?


De opdracht aan de werkgroep Veiligheid is als volgt:

  • analyseert de resultaten van de enquête;

  • maakt een rapportage van de resultaten van de enquête;

  • adviseert het NBTG-bestuur over eventuele concrete stappen die het zou kunnen nemen om een veilig gevoel onder leden te bevorderen voorzover dat binnen de mogelijkheden van het bestuur valt.

In een opdrachtformulier van het bestuur is de bovenstaande taakomschrijving nader toegelicht.

De werkgroep rapporteert aan het bestuur over de vorderingen van de werkzaamheden van de werkgroep. Vanuit het bureau van de NBTG wordt, indien nodig, ondersteuning geboden bij de uitvoering van diverse organisatorische en administratieve taken.


Gezocht

2 tot 5 leden. De werkgroep wijst een voorzitter aan. Wij schatten in dat je er maximaal 30 uren p.p. aan zult besteden. RTGS-uren Werkgroepleden kunnen bij het RTGS uren permanente educatie toegekend krijgen voor de deelname aan werkgroepvergaderingen (voorbereidingstijd komt helaas niet in aanmerking).

Ben je enthousiast geworden door deze oproep en wil je tijd en energie steken in jouw beroepsvereniging?

Laat het ons dan weten door uiterlijk 8 december a.s. een email met korte motivatie te sturen naar info@nbtg.nl.

bottom of page