top of page
Zoeken

Incasso contributie NBTG-lidmaatschap 2023


Beste leden,


Door middel van dit bericht willen wij jullie laten weten dat de contributie voor het lidmaatschap van de NBTG rond 2 maart a.s. van je bankrekening afgeschreven zal worden. Eind februari ontvang je de factuur.

De bedragen voor 2023 zijn als volgt:

studentleden betalen € 10, tolkleden betalen € 321,51.


Zou je er voor willen zorgen dat er voldoende saldo op je bankrekening staat op 1 maart? Als het lidmaatschapsgeld niet op tijd betaald is door een saldotekort op je bankrekening of doordat het geïncasseerde bedrag gestorneerd wordt, zal de administratie eerst een herinnering mailen.

Mocht het lidmaatschapsgeld daarna nog niet op de tweede afgesproken datum betaald zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt om een boete van € 20,00 in rekening te brengen. Deze extra administratieve handelingen brengen namelijk kosten met zich mee.

Wij hopen natuurlijk dat het niet nodig is om deze boete op te leggen.


Betalen in vier termijnen is ook mogelijk, per termijn wordt dan € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Wil je in 4 termijnen betalen dit jaar, dan dien je dit uiterlijk op maandag 13 februari door te geven aan info@nbtg.nl


Mocht je geen automatische incassomachtiging hebben afgegeven, dan ontvang je eind februari een factuur. Deze dien je voor 2 maart te betalen.

Hierbij gelden ook bovenstaande regels bij te late betaling.


Bij vragen over bovenstaande kun je ons mailen via info@nbtg.nl.

bottom of page