top of page
Zoeken

Enquête werkgroep Mentoraat

Beste collega,

Vanuit het werkveld en IGT&D heeft de NBTG en de NSV het signaal opgepakt dat er een te kort is aan mentoren. Naar aanleiding van dit signaal is er vanuit de NBTG een werkgroep Mentoraat opgericht waar vervolgens ook een aantal vertegenwoordigers vanuit de NSV bij aangesloten zijn. De werkgroep Mentoraat wil onderzoeken hoe de aansluiting van de opleiding naar het werkveld verbeterd kan worden en wat jou kan inspireren om de rol van mentor op je te nemen. Hiervoor hebben we jouw input heel hard nodig.

In samenwerking met het IGT&D heeft de werkgroep een 3-tal enquêtes opgesteld waarin zij wil onderzoeken:

  • Enquête voor tolken: Wat heeft de tolk nodig om een goede mentor te kunnen zijn?

  • Enquête voor studenten: Wat heeft een student nodig van een mentor en voor goede stagemogelijkheden?

  • Enquête voor tolkgebruikers: Wat kan ik als tolkgebruiker doen om een student een stagemogelijkheid te bieden en de mentor zijn rol als mentor te kunnen laten nemen?

Hieronder tref je de link aan voor de enquête voor tolken. We hopen dat je het leuk vindt om hieraan mee te werken, ook al heb je nog nooit een student meegenomen en heb je twijfels over een rol van mentor voor een student. Je helpt de werkgroep Mentoraat in ieder geval al heel erg op weg met jouw antwoorden.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze enquête, dan kun je contact opnemen met WerkgroepMentoraat@gmail.com

Nogmaals heel veel dank voor je medewerking.

Hartelijke groet,

Werkgroep Mentoraat

bottom of page