top of page
Zoeken

ZZP Nederland - uitnodiging bijeenkomst

Bijgewerkt op: 18 jan. 2023


Beste leden,


Hiermee brengen wij onderstaande informatie van ZZP Nederland graag onder jullie aandacht.


Beste Ondernemers,


Allereerst, de beste wensen voor 2023! Dat het maar een goed jaar voor de zelfstandig ondernemer mag worden.


Vanuit onze samenwerking met VZN, PZO en VNO-MKB organiseren we op 14 februari a.s. een MalieCafé over Zelfstandig Ondernemerschap. Sprekers zijn Piet Fortuin, voorzitter van CNV, en prof. dr. Josette Dijkhuizen, hoogleraar duurzame inzetbaarheid van ondernemers.


Tijdens die bijeenkomst willen we de positieve aspecten van zelfstandig ondernemerschap belichten én richting geven voor toekomstig beleid. Genodigden zijn beleidsmakers van diverse ministeries, bewindslieden, tweede Kamerleden, vertegenwoordigers van brancheorganisaties / zzp-belangenbehartigers en natuurlijk ondernemers zonder personeel. De dagvoorzitter heeft van ons de uitdrukkelijke opdracht gekregen om ook zelfstandigen aan het woord te laten komen. Daarom is het belangrijk dat er heel veel zelfstandig ondernemers zonder personeel in de zaal zitten.


Doel is om minimaal de eerste én tweede rij helemaal te kunnen vullen met zelfstandig ondernemers. Aanmelden kan via deze link: aanmelden


De bijeenkomst vindt plaats op 14 februari 2023, van 16.00 tot 17.00 uur (daarna borrel), in de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag.


Ik hoop u dan te zien.


Met vriendelijke groet,

Frank Alfrink



Voorzitter


ZZP Nederland

bottom of page