U bent hier

Workshops

De NBTG organiseert regelmatig interessante, leerzame workshops. Deze kunnen altijd gevolgd worden in het kader van nascholing. De getoonde prijs is de prijs voor niet leden. Ben je lid van de NBTG? Dan heb je recht op korting op de workshops. Om die korting te krijgen moet je eerst inloggen op het ledengedeelte en je daar voor de workshop inschrijven. Dan wordt de ledenprijs in rekening gebracht.

Workshops

24 feb 2018 09:30 tot 25 feb 2018 16:30
Gavin Lilley
Ga je graag op ontdekkingstocht? Kan International Sign ook je dagelijkse werkzaamheden verrijken? Er zijn natuurlijk tal van redenen te noemen waarom het volgen van deze cursus kan bijdragen aan je taal- en tolkvaardigheden. Dit weekend biedt je een mooie kans om je weer te verrijken.
€ 599,00
7 apr 2018 10:00 tot 14 apr 2018 16:00
Daan Heimans en Anita Janssen
Stemtolken? Liever niet! Maar toch….Ik wil het wel! Misschien tolk je altijd voor dezelfde mensen, neem je weinig opdrachten aan waarin je moet stemtolken of wanneer je er een tijdje uit bent geweest. In een ontspannen sfeer gaan we werken aan de stemtolkvaardigheden. Tijdens deze workshops willen we vooral het plezier voorop stellen. Uit ervaring blijkt dat veel tolken met spanning naar deze dagen komen. Samen ontdekken we knelpunten, samen lopen we tegen dingen aan en samen lossen we ze op! We delen onze onzekerheden en we delen onze kennis! Door tips en tops samen te bespreken, veel te oefenen met filmpjes, maar ook met dove vrijwilligers, hopen we dat je een boost krijgt in je zelfvertrouwen.
€ 549,00