U bent hier

Meerwaarde NBTG

De NBTG is een beroepsvereniging voor tolken gebarentaal. Zij behartigt de belangen van tolken en biedt voordelen op het gebied van belangenbehartiging, professionalisering en kennisuitwisselingen. Door op de links te klikken, kun je lezen wat de meerwaarde van de NBTG voor jou kan zijn!

Daarnaast zijn er ook andere voordelen verbonden aan het lidmaatschap van de NBTG.

- Je krijgt (soms flinke) korting op boeiende NBTG workshops. Als je bijvoorbeeld een 2-daagse workshop volgt, krijgt een NBTG-lid tussen € 175 en € 300,- korting.
- Als tolklid die als ZZP-er werkt en BTW-plichtig is, ben je ook automatisch lid van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO).
Het individueel lidmaatschap van PZO kost normaal gesproken € 163,35 per jaar, maar via de NBTG kost het slechts € 35,09 per jaar.
Het PZO-lidmaatschap brengt veel (financiële) voordelen met zich, zoals kortingen op een arbeidsongeschiktheidsverzekering, gratis toegang tot een juridische helpdesk en korting op een NS businesscard.
- Jouw belangen (o.a. tegenover het UWV, VNG en de departementen van VWS, SZW en OCW) worden behartigd door de NBTG.
- Je hebt toegang tot het besloten ledengedeelte van de NBTG-website; zo ben je altijd op de hoogte van actuele zaken. Ook vind je op de website achtergrondinformatie en de meest uiteenlopende publicaties.
- Je ontvangt elk kwartaal Interpres magazine met interessante achtergrondinformatie over het beroep, columns en interviews.
- Je kunt deelnemen aan kennisuitwisselingsbijeenkomsten met collega-tolken en tolkgebruikers die de NBTG organiseert.