U bent hier

Vacature Projectleider projectgroep Specialisatie & Differentiatie, deadline 2 april

Op initiatief van de NBTG is er een projectgroep Specialisatie & Differentiatie opgezet die bestaat uit vertegenwoordigers van de Nederlandse Schrijftolkenvereniging (NSV), de Nederlandse Beroepsvereniging Tolken Gebarentaal (NBTG), de tolkgebruikersorganisaties, de Stichting Register Tolken Gebarentaal en Schrijftolken (RTGS) en tot slot uit de opstellers van twee voorstellen voor een specialisatie- en differentatiesysteem.

De projectgroep  stelt zich tot taak de kwaliteit van tolken in situaties die specifieke kennis en vaardigheden vereisen, te optimaliseren. Daarbij moeten de kennis en vaardigheden van tolken worden getest en geverifieerd, zodat ook voor tolkgebruikers duidelijk en inzichtelijk wordt dat een specialisatie is verkregen op basis van objectieve eisen.

De projectgroep Differentiatie & Specialisatie is op zoek naar een freelance projectleider per 10 april 2017 voor ongeveer 4 uren per week gedurende een jaar. De projectleider zal te werk gesteld worden op basis van een overeenkomst van opdracht.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, kijk dan snel naar de volledige vacaturebeschrijving in de bijlage en de eisen die aan potentiële kandidaten gesteld worden. De deadline om te solliciteren is 2 april a.s.

In het geval je zelf niet geïnteresseerd bent in deze functie maar wel anderen kent die aan de kwalificaties voldoen, verzoeken wij je hen van deze vacature op de hoogte te stellen.