U bent hier

Campagne “Slechthorend. Nou en?!”

Laat je slechthorendheid je niet beperken! Dat is de boodschap van de campagne “Slechthorend. Nou en?!”, die is gestart op donderdag 27 oktober. Op Facebook, Instagram en de website www.slechthorendnouen.nl lees en zie je de verhalen van slechthorende jongeren die ieder hun eigen doel nastreven. Op 12 november is de première van de gelijknamige documentaire en de lancering van het bijbehorende kaartspel “Geroezemoes”.

Hoe gaan jongeren de uitdaging aan om zich niet te laten beperken door slechthorendheid? Op de sociale media-kanalen en de website van “Slechthorend. Nou en?!” vertellen ze via foto’s, filmpjes en blogs over hun worstelingen, overwinningen en tips & tricks. Door middel van een foto, filmpje of stukje tekst doen zij hun verhaal. 

De campagne heeft als doel mensen bewust te maken van de drempels die slechthorenden tegenkomen in het dagelijks leven. De campagne laat zien dat deze drempels geen onoverkomelijke belemmeringen hoeven te zijn.