U bent hier

Zintuigen prikkelen tijdens het MuteSounds festival 2015

Op 9, 10 en 11 oktober laat MuteSounds haar festivalbezoekers weer zien, voelen en beleven. Het gratis festival vindt dit jaar plaats in het tweede weekend van oktober, waarvan zaterdag 10 oktober een volledige festivaldag is. MuteSounds verhuist dit jaar naar de Grote Markt in Den Haag. De beste ingrediënten van acht jaar MuteSounds blijven behouden, zoals een line-up op het hoofdpodium, de bekende trilvloer die geluid omzet in vibraties, muziekgebarentolken en live acts. Dit jaar voegt MuteSounds daar nog meer aan toe, zoals aandacht voor film en beeld, een cultureel programma en een educatief traject tijdens en na het festival. 

Het festival is maximaal toegankelijk voor doven en slechthorenden vanwege de vele gebarentolken. Om te laten ervaren dat muziek meer dan een beat alleen is, zijn er behalve een trilvloer, onder andere veejays en signdancers die songteksten en muziek vertalen in gebaren en expressieve dans. Met de randprogrammering laat MuteSounds ervaren dat overeenkomsten interessanter zijn dan verschillen! MuteSounds zet in op ontmoetingen en interactie tussen alle doelgroepen binnen een veilige omgeving.

Kijk voor meer informatie op www.mutesounds.nl.