U bent hier

Vooraankondiging NBTG congres 8 november ´Samenwerking en Kwaliteit´

Op 8 november is het congres in het kader van het 25-jarig bestaan van de NBTG. Het thema van dit congres is 'Samenwerking en Kwaliteit'.

Mark Wheatley (directeur van de EUD) is keynotespeaker en Maya de Wit en Irma Sluis zullen de resultaten van hun onderzoek, uitgevoerd in opdracht van de NBTG, naar de kwaliteit van tolken gebarentaal presenteren. Daarnaast worden er nog diverse andere workshops gepresenteerd. Het congres is toegankelijk voor zowel tolken als gebruikers en ook in het workshopaanbod zal voor elk wat wils zitten.

Lees de vooraankondiging om meer te weten te komen over onder andere sprekers, tijden en kosten. Noteer 8 november vast in uw agenda. Zodra de aanmelding open is, leest u hierover meer informatie op onze website.