U bent hier

Conferentie in Oslo

Op 27 en 28 mei vindt er in Oslo een internationale conferentie plaats. De conferentie wordt onder andere georganiseerd door de Universiteit van Oslo/ het instituut voor internationale studies en tolken.
Tijdens de conferentie zal er gefocusd worden op ontwikkelingen en highlights rondom artikel 29 van het Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking. Nu zul je denken dat het misschien niet interessant kan zijn voor tolken gebarentaal, maar dit keer zal de nadruk liggen op de deelname van doven in het politieke proces. Ook zal er gekeken gaan worden naar bijvoorbeeld de deelname van mensen met een berperking tijden verkiezingstijden. Welke oplossingen liggen er al? Hoe kunnen doven participeren in de politiek?
Lijkt dit je interessant, klik dan hier.