U bent hier

25 jaar tolkvoorziening voor doven en slechthorenden

Tolknet bracht onderstaand nieuws naar voren:
Zoals u wellicht weet, bestaat de tolkvoorziening dit jaar 25 jaar. Deze mijlpaal willen we niet in stilte voorbij laten gaan. We willen dit jubileum vieren door aandacht te besteden aan de tolkvoorziening, want hoewel de voorziening er al 25 jaar is blijft het recht hebben op een tolk niet van vanzelfsprekend. Door bezuinigingen staan voorzieningen onder druk. 
Wij willen daarom dit jaar met verschillende activiteiten laten zien hoe belangrijk de tolkvoorziening is. Tolknet organiseert in samenwerking met andere organisaties diverse activiteiten om het belang van de tolkvoorziening onder de aandacht te brengen. Een belangrijk onderdeel is het afsluitende symposium op 12 april 2013. Een andere actie is het verzamelen van zoveel mogelijk foto's van tolksituaties vroeger en nu. Hiermee kunnen we laten zien hoe belangrijk de tolkvoorziening is. 
Ga naar www.25jaartolkvoorziening.nl en deel je tolkmoment. Foto's en filmpjes kunnen gemaild worden naar info@tolknet.nl of per post aan Tolknet gestuurd worden, o.v.v. 25 jaar Tolkvoorziening. Laat zien dat communicatie een bestaansvoorwaarde is! 
Met bijgaande flyer kunt u aandacht vragen voor het project.

Mede namens de werkgroep, bestaande uit leden van Dovenschap, Stg. Plots- en laatdoven, NVVS, DoofBlindenNetwerk en FODOK, hartelijk dank voor aandacht en medewerking!