U bent hier

Nieuw boek babygebarentaal

Er is een nieuw boek te bestellen. Dit keer gaat het om een boek over babygebarentaal. Meer info: 'Wat wil een baby nou eigenlijk als het zo boos, driftig of intens verdrietig is? Vaak moet je gissen wat er aan de hand is. Met Babygebarentaal kan een baby jou vertellen wat het echt nodig heeft. Leer Babygebarentaal en geniet van vroege communicatie lang vóór een baby kan spreken. Ervaar minder last van peuterpuberteit, geniet van meer rust, zie het zelfvertrouwen en het geduld bij een kindje groeien. Het kind bepaalt het onderwerp van jullie gesprek. Verbaas je over wat er allemaal omgaat in dat kleine babyhoofdje. Leer alles over Babygebarentaal met dit doe-het-zelf-boek. Veel plezier!'

Als je het boek wil bestellen, kan dat door hier te klikken. Je kunt het boek vinden in de 'boekwinkel'. Natuurlijk is dit boek, met ISBN, ook te bestellen via alle erkende boekhandels! Voor bestellingen met boekhandelkorting voor doorverkoop, mail dan naar info@boekscout.nl