U bent hier

Steun het efsli Special Attendance Fund

Het efsli Special Attendance Fund (SAF) steunt elk jaar een aantal tolken om deel te nemen aan de jaarlijkse efsli conferentie en ledenvergadering. Dit jaar heeft het efsli SAF 26 aanvragen uit 10 verschillende landen ontvangen.
Helaas beschikt het efsli SAF over onvoldoende financiele middelen om alle aanvragen te honoreren.

De NBTG wil met haar leden daarom graag een tolk mede ondersteunen om te komen naar de efsli conferentie in Glasgow. Ook in 2008 heeft door de inzamelingsactie van de NBTG een tolk uit de Oekraine het efslicongres bij kunnen wonen. 

Wil je nu helpen om weer een tolk de mogelijkheid te geven naar de efsliconferentie te gaan? Geef dan 5 Euro, meer mag natuurlijk ook, en steun een tolk bij zijn/haar deelname aan efsli 2010. Vul het formulier voor 28 april in en geef zo jouw steun .